Alpha kursus

Alphakursus..                          KLIK her for praktisk info

For fjerde gang tilbyder Hedensted Valgmenighed Aplha-kursus. Så nu er vi ved at have noget erfaring med det, uden at vi dermed ved hvordan det vil gå i år, for det afhænger meget af hvem der melder sig til kurset. Men vi har kun positive erfaringer fra de tildligere år, vi gik måske ikke derfra med enighed om det med troen, men der var fuld enighed om at vi havde nogle rigtig hyggelige aftener. Det var så godt at starte med at spise sammen og bagefter have en åben snak om tro og liv.

Hvad er Alpha?Alpha_logo_roed Alpha er et kursus for dem, som er nysgerrige og gerne vil vide mere om, hvad kristendommen er.

Alpha er for dig…
– som gerne vil undersøge de dybe spørgsmål i livet – som kunne tænke dig at lære noget om den kristne tro – som godt kan lide at snakke med andre – som søger et hyggeligt og åbent fællesskab

hvad er Alpha?

Tryk på billedet og hør hvad Niels fortæller om Alpha

Hvad sker der på Alpha? 
Hver aften vil der være et oplæg om et centralt emne. Efterfølgende diskuteres aftenens emne i små grupper. Intet spørgsmål er for enkelt eller for provokerende på et Alpha-kursus.

Emnerne er:
Er der mere i livet end du tror?
Hvem er Jesus?
Hvorfor døde Jesus?
Hvordan kan jeg tro?
Hvorfor og hvordan skal jeg bede?
Hvorfor og hvordan skal jeg læse i Bibelen?
Hvordan leder Gud os?
Hvem er Helligånden?
Hvad gør Helligånden?
Hvordan kan jeg blive fyldt af Helligånden?
Hvordan kan jeg stå imod det onde?
Hvorfor og hvordan skal vi fortælle det til andre?
Helbreder Gud idag?
Hvad med kirken?
Hvordan kan jeg få mest ud af resten af mit liv?

Vi spiser sammen
Hver aften starter vi med at spise sammen. Dejligt med en aften, hvor man ikke selv skal lave maden og har nogen at spise den sammen med.

Alle er velkomne
uanset tro eller baggrund. Kurset foregår i en afslappet atmosfære, hvor alle kan komme til orde. Der bliver både plads til livets små og store spørgsmål, til humor og hygge.

Praktiske informationer klik her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *