Tryk på "Enter" for at gå til indhold

You raise me up

0

You raise me up var den sidste sang ved valgmenighedens julekoncert med Maj-Britt Vibe Dørken og Hans Jørn Østerby. You raise me up  kan oversættes med Du løfter mig op.
Og det var netop, hvad julekoncerten gjorde for mig. Løftede mig op.
Jeg satte mig ned og blev løftet op! Af det smukke blå lys, der dannede baggrund for musikerne. Af de smukke toner. Af refleksionerne over nye og kendte julesange. Af det lyse og det mørke ved julen, der både blev talt og sunget om. Af muligheden for bare at sidde helt stille og vente på det næste  nummer. Af til sidst at få lov at synge med på Dejlig er jorden.
For det er den jo. Og det er dejligt at glæde sig til jul. Og det er dejligt at blive løftet op.
Tak til Maj-Britt og Hans Jørn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *