Tryk på "Enter" for at gå til indhold

Sommerafslutning

0

Sidste gudstjeneste før sommerferien blev holdt i går, d. 27. juni. Det blev festligt med dåb, en næsten fuld kirke og efterfølgende fællesskab i missionshuset.
Igen slog det mig, hvor meget det betyder, at vi dåben er en gave, at troen er en gave, at fællesskabet er en gave. Vi fejrer altid gudstjeneste ved fælles hjælp. Præsten står selvfølgelig for det meste – men det hele fungerer kun i kraft af den fælles indsats ved tasterne, tangenterne, mikrofonerne og det hele.
Og den efterfølgende fest i missionshuset fungerede også kun i kraft af den fælles indsats med bordene, blomsterne, kaffemaskinerne, røremaskinerne, kødgryderne og opvaskemaskinerne.
Det blev en skøn samling med masser af god stemning, der måske bedst kan beskrives med to små scener. Efter en fællessang rejste pianisten sig og sagde: “Hold fast hvor I synger godt!” Og ved dåbsfestens afslutning sagde værten: “Tak for en dejlig dag!” Hvorefter alle gæster rejste sig og hjalp hinanden med at rydde op, så vi var færdige i løbet af kort tid.
Tak for en skøn sommerafslutning. Jeg glæder mig allerede til at møde jer igen efter ferien!

-Anna-Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *