Tryk på "Enter" for at gå til indhold

Nyt fra præsten i Peru

0

Kære alle i Hedensted Valgmenighed.
Her kommer lidt info fra min udrejse til Peru.
 
Mit første stop på rejsen var denne gang Bogotá i Colombia, hvor jeg besøgte en lille luthersk menighed, som jeg har fået kontakt med, og som den lutherske kirke i Peru sender missionærer til fra næste år.  
I kan se en lille video om mit besøg ved at klikke på linket her: Første missionsrejse til Bogotá.
Roar sammen med en del af menigheden i Bogotá

Liturgisk Værksted
Efter ankomsten til Arequipa gik jeg i gang med undervisning på det teologiske seminarium, hvor jeg underviser i frelseslæren og på bibelskolen, hvor jeg underviser i Romerbrevet. I sidste uge, havde teologi-studenterne lavet en aftengudstjeneste i forbindelse med faget Liturgi og Gudstjeneste. 
Det kan I se lidt om i denne video: Gudstjeneste og liturgisk værksted. 

Hjerteproblemer og bypass
Jeg har også lavet en video om nødvendigheden af mission her i Arequipa og Peru i det hele taget – med udgangspunkt i byens trafikale udfordringer… 
Klik på linket her for at se den: Hjerteproblemer og bypass.

De seneste dage har jeg desværre været syg. Det hænger heldigvis ikke sammen titlen på ovennævnte video! Men en maveinfektion er slem nok, så jeg glæder mig over at kræfterne er ved at vende tilbage, og jeg kan fortsætte undervisningen i morgen. 

Jeg håber, I alle har det godt og ønsker jeg Guds velsignelse over hverdagstjeneste og gudstjeneste.

Kærlig hilsen Roar

Kommentarer er lukket.