Tryk på "Enter" for at gå til indhold

Nyt fra Michael i Honduras

0

Update
Efter godt 3 uger i Honduras, kommer der nu en lille opdatering.

Alvin var i USA de første to uger af den tid jeg har været her, men resten af famillien var hjemme til at tage imod mig. Resten af famillien, dvs. Nelly (Alvins kone) Amy (deres datter på 17) og Mayra (en pige på 20 år som har boet ved dem i 7 år.) Deres ælste datter Nellanny bor i USA. Jeg bor sammen med 3 danskere, Daniel og Sara som har været voluntører for Alvin siden sommer, og Line som er en ny voluntør, som skal bo ved Alvin, men arbejde på et andet projekt. Vi bor på to sovesale, som også bliver brugt til at gæste Teams fra USA, Canada, Danmark og Emanuel. Vi har et lille voluntørkøkken som jeg byggede sidst jeg var her, hvor vi laver mad og hænger ud.

Min første uge, brugte jeg på at køre rundt og besøge gamle venner. Det var et glædeligt gensyn. Det var især fedt at besøge Carlittos og Bessy, og Bessys småsøskende som jeg havde meget med at gøre sidst jeg var her. Før Boede Bessys småsøskende fordelt mellem Deres mor, deres bedsteforældre, og Carlittos og Bessy. Deres mor har været ret ustabil, så de yngste som boede ved hende har haft et ustabilt hjem. Nu bor alle de 5 søskende ved Carlittos og Bessy, og jeg kunne mærke især på de mindste, at de havde det bedre end for halvandet år siden. Jeg er overbevist om at det er godt for dem at bo hvor de bor nu. Samtidig ved jeg at det er svært for Carlittos og Bessy at få pengene til at slå til, når der er så mange der skal have mad, og Carlittos er den eneste der tjener penge.

Nelly (Alvins kone) spurgte mig en dag hvad jeg havde lavet i danmark, fordi hun syntes jeg var meget bedre til spansk end sidst jeg var her. Jeg sagde at jeg i hvert ikke havde snakket spansk, og tænkte at det var noget hun bildte sig ind, med så kom jeg i tanker om at jeg havde bedt en del for at jeg måtte blive bedre til spansk, blandt andet fordi jeg havde hørt om en missionær der havde bedt sig til et sprog. Så nu ser jeg det som et bønnesvar. Det fik mig jo så til at tænke over om jeg skulle tage på sprogskole for at lære spansk, eller om jeg skulle bede for at lære spansk, men som er klog mand engang sagde: “Arbejd som om alt afhænger af dig, og bed som om alt afhænger af Gud.” Det ene udelukker altså ikke det andet.
Så de sidste to uger, Har jeg været på sprogskole sammen med det nye voluntørhold.

Kommentarer er lukket.