Tryk på "Enter" for at gå til indhold

I morgen ved denne tid….

0

I morgen ved denne tid…
I dag, søndag d. 8/9 har der været menighedsdag i Hedensted Valgmenighed. En dag hvor der har været tid til at have gudstjeneste, tid til at grille og spise frokost sammen, tid til at lytte til og bagefter drøfte to forskellige oplæg. Ét oplæg om, hvordan Gud kan spille en rolle i vores hverdagsliv. Og ét oplæg om, at Gud interesserer sig for, hvordan vi forvalter vores lille eller større privatøkonomi……

Noget af det, der sidder tilbage hos mig, er et indslag fra gudstjenesten, hvor præsten interviewede én fra menigheden. Roar Steffensen havde tre enkle interviewspørgsmål:
Hvad laver du i morgen ved denne tid?
Hvad er dine særlige udfordringer i dette?
Hvad kan vi bede for?

Interviewet var interessant – men det bedste var alligevel, da samtalen sluttede med, at Roar stille og roligt lagde hånden på den interviewedes skulder og bad en konkret bøn for et konkret medlem af menigheden ”i morgen ved denne tid”. Stærkt, fordi det var en understregning af, at Gud kender hver enkelt af os – og at vi kan invitere ham ind i vores hverdagsliv. Alene OG sammen som menighed!

Roar varslede, at han vil spørge flere af os på den måde, så der er god grund til at spørge sig selv: Hvordan ser mit hverdagsliv ud? Hvad udgør mine glæder og sorger – i morgen på denne tid? Hvad vil jeg gerne dele med min menighed, som de kan være med til at bede for?

PS. Hvis man slår ordet menighed op, får man følgende to forklaringer:
En menighed er en forsamling af mennesker, der deltager i en gudstjeneste
Et samfund af troende mennesker. (Går man videre og undersøger, hvad samfund er, kan man finde følgende forklaring: Større gruppe mennesker, der bor inden for et afgrænset område og er knyttet sammen gennem organiseret samvær og indbyrdes afhængighed).

Tak for en givende menighedsdag – og god dag i morgen, hele dagen!

PPS. Der var for lidt tid til at drikke kaffe 🙂

Kommentarer er lukket.