Tryk på "Enter" for at gå til indhold

Hold da op, hvor tiden går…

0

Når det er nytår, kan man godt have tanken: Hvordan skal vi komme gennem januar og februar? og pludselig må man erkende, at der kun er 10 dage tilbage af februar. Dagene er blevet længere – og på onsdag er det askeonsdag.Så er der pludselig “kun” 40 dage til påske, forårets største højtid!
Inden det bliver påske, har jeg dog lyst at dele et par højdepunkter fra januar og februar i Hedensted Valgmenighed med jer.  Vi har fået den skønneste forsanger i valgmenigheden. Han hedder Jonathan og er 2 år. Han forsøger af bedste evne at synge og gøre akkurat som sin mor og far – og til de gudstjenester, hvor “han har tjeneste”, bliver jeg bare i godt humør. Begejstring smitter – så lad os gøre som Jonathan – leve med i det hele!
En anden god oplevelse var den dag, hvor teksten handlede om “at løbe for at vinde sejrsprisen” – eller med andre ord “at sætte alt ind på at nå himlen”. Den dag fortalte Jørgen Mejlvang om det at træne til og gennemføre et marathon. Det blev fortalt på en medlevende og tankevækkende måde. For spørgsmålet er om vi gør os klart, hvilket løb, vi deltager i – og om vi er villige til at sætte alt ind på det…
Dejligt når små og store bidrager til menighedens liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *