Tryk på "Enter" for at gå til indhold

Hilsen fra Honduras

0

Hej i Hedensted

Vi vil gerne lige sende en hilsen fra Honduras. Vi oplever utrolig meget, så der er næsten ikke tid til at skrive på bloggen. Vi har været rundt og se det meste af det arbejde som Michael er med igennem kirken “Manus  Extandios” og mødt en masse mennesker der ikke selv har ret meget,  men som har stor omsorg for alle der har brug for hjælp. Det ses tydeligt de steder vi har besøgt.

20161110_113512
Glade børn i feedingcenter

På feedingcentre, hvor fattige børn får lidt mad og undervisning. Og i deres hjem som for os at se er fyldt rigeligt op, men der altid plads til en mere der er i nød. Torsdag aften var vi med Alvin ude på gaden og dele mad ud til hjemløse, der var mange triste skæbner, ca. 200 fik en portion suppe. Imponerende at Alvin kender både navn og historie på de fleste af dem, sikke en kærlighed han har til dem. Det var iøvrigt sammen med Sissel og en flok voluntører fra Danmark. 

20161110_205350
Fra gaden

Søndag var vi til gudstjeneste i Yuscaran som vi tidligere har samlet penge ind til i HVM. Her fulgtes vi med Naty der er præst derude på frivillig basis. Fantastisk at mærke den kærlighed han har til dem, han tager derud med mad til dem næsten hver søndag, selvom de ikke selv har ret meget, han har fx. ikke råd til at få repareret hans bil. Denne søndag havde vi dog fået lov til at tage både mad og prædiken med. Håber de tog lige så meget med hjem af prædikenen som maden. Det er et virkelig fattigt område, hvor et måltid mad til hele familien ofte koster under 10 kr.

Hilsen Elly og Bjarne

20161113_151426
Gudstjeneste i Yuscaran

Kommentarer er lukket.