Tryk på "Enter" for at gå til indhold

Et livsbekræftende citat

1

For ikke så længe siden læste jeg en artikel i Kristeligt Dagblad om en for mig ukendt teolog, Johannes Horstmann (1915-1999).  Jeg kan ikke huske meget af artiklen men bed mærke i et citat, som jeg gerne vil dele med jer.

Horstmann var ifølge artiklen en mand, der tog både sit liv og Guds ord alvorligt. Når han oplevede, at der kom røde tal på bundlinjen af det etiske regnskab, hentede han derfor trøst i Bibelens ord om tilgivelse. Artiklen om Horstmann slutter med et stærkt og livsbekræftende citat: ”Syndernes forladelse er som himmelhvælvingen, der omslutter jorden til alle tider og gør livet på jorden til et liv i himlen”.

  1. Anna-Marie Hansen Anna-Marie Hansen

    Webmaster@tidehverv har lagt dette svar ind (til et andet indlæg). Jeg har flyttet det hertil:
    Angående teologen Johannes Horstmann og hans forfatterskab, som omtales kort en kommentar, så er det muligt at stifte bekendtskab med en række af hans foredrag og essays på http://www.tidehverv.dk, samt med hans posthumt udgivne: “Et grundrids af den kirkelige dogmatik” og: “Den kristne etik – formaningen ved Guds barmhjertighed”.

Kommentarer er lukket, men <a href="https://hedensted-valgmenighed.dk/et-livsbekraeftende-citat/trackback/" title="Trackback URL for dette indlæg">trackbacks</a> og pingbacks er åbne.