Tryk på "Enter" for at gå til indhold

Bibel og bowling…

2

2014 bowling

I den forløbne uge har der været god mulighed for at deltage i fælleskabet ud fra Hedensted Valgmenighed.

Tirsdag aften var der Alpha-kursus i Hedensted Centret – og samtidig var der inviteret til pigeaften, hvor man kunne binde sin adventskrans og lave forskellige kreative juleforberedelser.

Onsdag aften var der bibelundervisning ved Roar Steffensen. Temaet var Guds løfter om den kommende Messias, som hele julen jo dybest set handler om.

Fredag aften mødtes en flok “drenge” fra årgang 1928 til årgang 1995 til bowling og mexicansk buffet. Der blev trillet kugler, konkurreret, drillet, grinet og snakket.

Og nu er vi så klar til at gå ind i adventstiden på søndag kl. 13.30, når vi fejrer 1. søndag i advent i Hedensted Kirke. Alle er velkomne til at være med i fællesskabet!

 

  1. Det ser hyggeligt ud! Hvordan bliver man “medlem” af Hedensted valgmenighed?

  2. Bjarne Nielsen Bjarne Nielsen

    Hej Martin, du kan komme til gudstjeneste på søndag kl. 11 eller du kan kontakte Roar(præsten). Kig lidt rundt på http://www.hedensted-valgmenighed.dk Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så vil du få besked når der sker noget spændende igen, og man må godt være med uden at være medlem.

Kommentarer er lukket, men <a href="https://hedensted-valgmenighed.dk/bibel-og-bowling/trackback/" title="Trackback URL for dette indlæg">trackbacks</a> og pingbacks er åbne.