Tryk på "Enter" for at gå til indhold

Alle Helgens søndag

0

Alle Helgen Søndag var der gudstjeneste i Hedensted Valgmenighed. Hedenstedkoret bidrog til en festlig og højtidelig gudstjeneste, hvor vi blandt andet hørte denne sang:
”Gud er min hyrde, jeg er tryg;
han sørger for mig nat og dag.
Han leder mig hen til det stille vand.
Han giver mig kraft på ny.”

Dejligt at sangteksterne blev vist på skærmene i kirken, så man kunne synge med – eller bare lytte – efter eget ønske. Vores normale musikere og forsangere var også med til gudstjenesten – og MaiBrits datter var meget engageret under forberedelserne. Måtte vi alle synge med samme begejstring – til hverdag og til gudstjeneste.
Der er mulighed for at synge igen søndag d. 14/11 kl. 13.30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *