Tryk på "Enter" for at gå til indhold

Aftentur til Vejle Fjord

0

2014.05.13pigeaftenTirsdag aften 13.05 var en lille flok kvinder på tur til Vejle Fjord. Det var lidt køligt, men meget grønt, meget smukt og meget hyggeligt. Gåturen tog udgangspunkt ved hotel VejleFjord, gik ud til Træskohage Fyr – og op gennem skoven. Tilbage ved hotellet blev der snakket, grinet, drukket kaffe og spist scones i lange baner.

Marianne Dalsgaard sluttede aftenen af med nedenstående refleksion, hvorefter vi kunne tage hjem med en dejlig aften i sindet.

Jeg har kørt mange kilometer på motorvejene, da jeg arbejdede som konsulent i Blå Kors, og jeg havde det sådan, at jeg læste alt, hvad der stod af navne og reklamer på de biler jeg så.

Bl.a. så jeg en bil fra Nyscan, hvor der stod: Vi er med dig hele vejen.

Det er noget af et flot løfte, og det skal fortælle kunden, at hun kan være tryg ved at overlade sine varer eller sit gods til Nyscan. Her bliver der ikke gået på kompromis. Nyscan kommer frem, om det regner eller sner, i indland eller udland. Men men men, det er et reklameslogan, og derfor kan man ikke stole 100 % på det.

Jeg kom til at tænke på en anden sætning, da jeg så denne Nyscan reklame.

Den hedder: Jeg er med dig alle dage indtil verdens ende. Det er også noget af et flot løfte, og det er ikke et reklameslogan, lavet af en smart reklametekstforfatter. Det er Jesus, der siger det, og derfor kan du stole 100 % på det, for Jesus har sin guddommelige magt at sætte bag ordene.

Vi kan trygt overlade vore varer, vort liv til ham, her bliver ikke gået på kompromis, det er ikke kun den halve vej han er med.

Når han siger han er med os, så er det i alle livssituationer. Det tror jeg også at mange af os kan sige ja til.

Det er bare så stort, at vi har en, der er med os på vejen, hele tiden, hele vort liv, om det ”regner eller sner”.

Lad os bruge et par minutter til at tænke på det, glæde os over det, og forundres over Guds godhed.

 

Kommentarer er lukket.